Satsa på ett fönsterbyte i er BRF

Det kanske är dags för ett fönsterbyte i er BRF? MIR Fönster kan utföra fönsterbyten hos BRF samt att de även kan fixa era entréer. Dessutom kan de renovera fönster. Ibland kommer det ju en tid, då det är dags för fönsterbyte. Är det så att ni är en bostadsrättsförening, så är det smart att byta alla fönster, i alla lägenheter på en och samma gång.

Det MIR Fönster erbjuder är:

  • Byte av fönster
  • Renovering av fönster
  • Entrépartier

Detta företag kan man vända sig till som privatperson så väl som bostadsrättsförening. Även du som äger fastigheter och hyr ut kan anlita detta företag.

Byt fönster i er BRF

Om ni bestämt er för att göra ett fönsterbyte hos er BRF, så kan det vara smart att anlita ett företag som har vanan inne. Hos MIR Fönster får ni bra fönster, som är svensktillverkade. De är av hög kvalitet samt att de även är anpassade efter vårt nordiska klimat. Det är underhållsfria fönster, som tillverkas på beställning, i de mått ni behöver dem.

Fördelen med att anlita MIR Fönster är att de även har montörer som kommer ut och sätter in alla de nya fönstren. Det är tio års garanti på alla fönster och på själva montaget av dem.

Renovering av era fönster

Kanske det är så att era fönster i er BRF är i rätt bra skick, men behöver renoveras? Då kan detta företag hjälpa till med det med. Med hjälp av deras fönsterrenoveringssystem så blir era fönster som nya, på cirka en halv arbetsdag!