Söker du efter inglasade uterum inspiration?

Vill du få inglasade uterum inspiration? När det gäller inglasade uterum inspiration, så kan du kika in på VPP-System. Där kan du nämligen hitta en hel del inspiration om du ska bygga dig ett inglasat uterum. Att ha ett uterum som du glasar in är inte fel. Du kan då förlänga tiden ute. Sedan är det ju så att det finns olika varianter av inglasning. En del har isolering så att du kan vistas i ditt uterum även om vintern.

Få inspiration till inglasade uterum

Du kan få inglasade uterum inspiration hos VPP-System. Deras sortiment består av:

  • Sommarträdgård
  • Vinterträdgård
  • Uterum
  • Fönster och glaspartier
  • Glasräcken

Kanske du redan har en altan där hemma? Då kan du glasa in den, så att den blir till ett bra uterum. Du kan även bygga dig ett helt nytt uterum.

Om du vill ha en så kallad sommarträdgård, så finns det med helglasade system, utan ramar. Glaspartierna kan vikas eller skjutas. Du kan då öppna upp eller stänga till på enkelt sätt och efter väder.

Ett uterum som blir ett innerum

En form av inglasat uterum, det är vinterträdgård. Detta uterum blir mer som ett rum inne. Själva glashöljet blir som en slags solvärmetank, så att ditt uterum kan värmas upp på smart sätt med hjälp av just solen. Du kan använda dig av detta uterum, året om.

Hitta inspiration för uterum

Om du vill få bra inspiration för ett uterum så kolla då in VPP Systems sida. Där kan du se olika varianter av inglasade uterum samt även få tips på hur du ska välja.